Over ons

Een goede relatie met onze klanten vinden wij heel belangrijk. Daar doen wij dagelijks
ons best voor. 
Voor ons zijn betrouwbaarheid, service, kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken vanzelfsprekend. Daar kunt u op rekenen.

Bij Jan Arts Transporten werkt een hecht team van deskundige medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn. Wij kennen de sector, voelen ons betrokken bij u als klant en kennen de waarde van uw product. Dat werkt wel zo prettig. 
De lijnen binnen onze organisatie zijn kort, waardoor er altijd snel en adequaat op elke situatie wordt gereageerd.

Ons bedrijf beschikt over een wagenpark dat vele mogelijkheden biedt. Het wagenpark bestaat uit bakwagens, opleggers en combinaties. Wij kennen dan ook geen beperkingen wanneer we te maken krijgen met moeilijk bereikbare laad- of losadressen. Hierdoor zijn wij in staat ten alle tijden aan uw wensen te voldoen.

Onze auto’s zijn voorzien van een volgsysteem zodat onze planning altijd kan aangeven waar uw producten zich op een bepaald moment bevinden. 
Aangezien onze auto’s voorzien zijn van koeling en/of verwarming kan elk product onder de juiste condities vervoerd worden.

Alle voertuigen zijn voorzien van een laadklep en onze chauffeurs hebben de beschikking over elektrische palletwagens zodat ze altijd zelf kunnen laden en lossen.