Transport van boomkwekerijproducten

Naast bloemen- en plantentransport verzorgen wij dagelijks transporten van boomkwekerijproducten vanuit Noord-Limburg en Oost-Brabant naar Boskoop, Hazerswoude, Zundert en omstreken. 

In de (vroege) ochtend worden de producten geladen en dezelfde dag nog uitgeleverd bij de ontvanger. Vervolgens zijn wij in de gelegenheid om in het gebied waar we gelost hebben producten te laden voor bestemming Noord-Limburg en Oost-Brabant.

Het hele jaar door

Wij vervoeren uw producten het gehele jaar door. Dat wil zeggen dat wij ook buiten het seizoen onze lijndiensten rijden. Of het nu gaat om één cc container of een volle vracht, wij staan voor u klaar!

De producten worden vervoerd op pallets of cc containers. Ook in deze tak van transport geldt dat wij cc containers direct een-op-een ruilen, zonder bijkomende kosten. De mutaties worden verwerkt in ons systeem. Maandelijks ontvangt u een overzicht van het actuele saldo.

Stekmateriaal

In de lijndiensten van boomkwekerijproducten verzorgen wij tevens het vervoer van stekmateriaal. Voor deze transporten zetten wij een auto in die voorzien is van een koeling zodat het stekmateriaal in optimale conditie kan worden afgeleverd bij uw klant.