Nieuws

JUBILEUM

10.01.2023
Tijdens onze nieuwjaarsborrel afgelopen zaterdag zijn Mark, Ralf en Jack in het zonnetje gezet. Mark heeft een oorkonde ontvangen voor zijn 12.5 jarig dienstverband, Ralf & Jack hebben het IRU diploma of honour ontvangen. Van harte gefeliciteerd mannen! Bedankt voor jullie fantastische inzet en dat er nog vele jaren mogen volgen.
Lees meer

Container Centrale

21.11.2019
Klant case geplaatst op de site van de Container Centrale. Om het hele artikel te lezen klik hier.
Lees meer

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN

1.05.2019
Tijdens de aankomende feestdagen gelden aangepaste openingstijden op Veiling Rhein Maas. Klik hier voor de tabel waarin alle openingstijden voor aanvoer, fust, CC-depot en Ecopark worden weergegeven.
Lees meer

OPENINGSTIJDEN KERST EN NIEUWJAAR

13.12.2018
Rond Kerst en Oud & Nieuw gelden op Veiling Rhein Maas en de vestigingen van Floraholland afwijkende aanvoer- en openingstijden. Ook zijn er een aantal NIET-veildagen. Alleen op Veiling Rhein Maas is een extra veildag op zaterdag 22 december. Klik hier voor de tabel waarin alle openingstijden voor aanvoer, fust, CC-depot en Ecopark...
Lees meer

Geen veiling op Dag van de Duitse eenheid

1.10.2018
Op woensdag 3 oktober a.s., de Dag van de Duitse eenheid, wordt op Veiling Rhein Maas niet geveild. Op dinsdag 2 oktober is de aanvoer gesloten. Op de dag zelf, 3 oktober, kan vanaf 13:00 uur worden aangevoerd. Ook voor de afdelingen logistieke middelen (Verpakking) en het CC-depot gelden aangepaste openinstijden. Klik hier om alle...
Lees meer

Voorjaar

19.03.2018
FloraHolland hanteert rond de feestdagen in het voorjaar afwijkende aanvoer- en openingstijden op de verschillende locaties. Daarnaast wordt rond de komende feestdagen op een aantal dagen niet geveild en begint het veilen op vier dagen een uur eerder. Voor een overzicht van alle afwijkende openings- en aanvoertijden klik hier.
Lees meer

op 1 november, Allerheiligen, geen veiling op VRM

24.10.2017
Op "Allerheiligen", woensdag 1 november, wordt bij Veiling Rhein Maas niet geveild. Aanvoer is op deze dag mogelijk van 13.00 uur tot 19.00 ur. Op dinsdag 31 oktober wordt wel geveild, maar is er geen aanvoer mogelijk. Klik hier voor het volledige overzicht met de openingstijden rond Allerheiligen.
Lees meer

telefoonnummer

22.02.2017
Vanaf vandaag zijn wij alleen nog bereikbaar via telefoonnummer: 0493-539436 Het andere nummer is komen te vervallen.
Lees meer

openingstijden rondom Carnaval

20.02.2017
Rond Carnaval gelden er aangepaste aanvoer- en openingstijden op Veiling Rhein Maas. Klik hier voor het volledige overzicht. Voor ons kantoor gelden de reguliere openingstijden.
Lees meer

TreeVention

17.01.2017
Op zondag 22 en maandag 23 januari a.s. wordt in Venlo TreeVention gehouden, een evenement waar euregionale kwekers zich presenteren. Netwerken, inkopen en het leggen van nieuwe contacten zijn hier volop mogelijk. Tijdens TreeVention presenteert Garden Plant een verkoopbeurs (lagenbeurs). Op deze verkoopbeurs vindt u een...
Lees meer